Free Your Mind

door Drs. Roy Martina

 

De 33-Daagse Online Reis naar Financiële Vrijheid, Onbeperkt Succes en Overvloed

 

Verlang je naar een leven vol vreugde, overvloed, succes en liefde?

Leer krachtige Quantum technieken en eigen je dromen.

AAN DE SLAG
VERANDER JE TOEKOMST TEN GOEDE

De Verlangens Van Je Hart te Manifesteren

Word een Meester in de Wet van Aantrekking om:

 • Meer Overvloed Aan te trekken: Vervang schaarste door een overvloedmentaliteit, wat leidt tot een leven dat overloopt van vreugde, succes en voldoening.
 • Af te Stemmen op je Gouden Toekomst: Ontdek hoe je de frequenties van je Quantum Zelf, die jouw droomleven leidt, kunt downloaden en activeren.
 • Een Geld Magneet te Worden: Transmuteer je relatie met geld en transformeer in een krachtige aantrekker van financieel succes.
 • Anderen te inspireren: Word een baken van overvloed en inspireer de mensen om je heen met jouw reis naar welvaart.
 • Onbeperkt te worden: Gooi oude, beperkende overtuigingen over geld, succes en je eigenwaarde overboord en stel je open voor de overvloedstroom van het Universum.
 • Schaarste Programma’s te Elimineren (in alle Tijdlijnen): Breek vrij van de beperkende overtuigingen van de maatschappij, je genetische erfenis en karmische koorden. Schrijf je persoonlijke heldenverhaal.

Ja, Je Hebt Het Goed Gehoord!

Stel je voor dat jij je leven in 33 dagen verandert en financiële vrijheid, onbeperkt succes en ongeëvenaarde vreugde omarmt. Dat is precies wat je krijgt met Roy Martina's unieke online programma "Free Your Mind“.

NU INSCHRIJVEN

In De Komende 33 Dagen Kun Jij...

 • Je geldwonden helen en de schaarste-programmering van de matrix overwinnen.
 • Je opnieuw verbinden met de goddelijke overvloed blauwdruk.
 • De kracht van je mind gebruiken om je dromen te bezitten.
 • Je hartmuren afbreken en een magneet worden voor liefde en succes.

Dr. Roy Martina brengt je zijn exclusieve Quantum technieken die jouw realiteit radicaal zullen veranderen. Maak je klaar voor een Quantum Sprong naar de toekomst die je wenst.

INLEIDING

Free Your Mind

Je Verdient Het Om Je Droomleven te Leiden

Vanaf onze vroegste jeugd voedt de maatschappij ons met beperkende overtuigingen - dat we onze dromen moeten temperen en op veilig moeten spelen, dat onze aspiraties te hoog zijn. Mijn doel is om je te helpen deze leugens te verbrijzelen en je te helpen:

 • Je dromen toe te eigenen en je geboorterecht van overvloed te claimen.
 • Alle beperkende overtuigingen los te laten en je geldblokkades te overwinnen.
 • Financiële vrijheid te bereiken.
 • Alle karmische herinneringen te verbranden die te maken hebben met geld, succes en manifestatie.

Door de videolessen te volgen, speciale acupressuurpunten aan te raken, ademhalingsoefeningen te doen en naar de geleide meditaties te luisteren, kun jij je lot voor altijd veranderen.

Wat Is Inbegrepen In De Cursus...

MODULE 1

Heel Je Geldwonden

In deze module neem je deel aan een krachtige reis die ontworpen is om je financiële karma te neutraliseren, je geldwonden te helen en alle voorouderlijke programmeringen over schaarste te verwijderen. Dit proces begint met een speciale ademsessie, waarbij de krachtige "Karma Burning" methode wordt gebruikt, die je zal helpen om alle negatieve karma rondom geld op te ruimen. Dit is wat je kunt verwachten:

 • Karma Verbranding Sessie: Ervaar een krachtige sessie die ontworpen is om alle negativiteit rondom geld op te lossen, blokkades uit het verleden op te heffen en de weg vrij te maken voor toekomstige overvloed.
 • AM en PM geleide meditaties: Begin en eindig je dag met het zetten van krachtige intenties en creëer je succesverhaal door je brein te herbedraden voor overvloed.
 • Instructievideo's:  Profiteer van verklarende video's die je door het proces leiden, zodat je volledig uitgerust en vol vertrouwen aan je reis naar financiële vrijheid begint.

Kick-start je reis naar overvloed: door je geldwonden te helen, maak jij jezelf klaar voor vrijheid en succes. Bereid je dus voor op heling, transformatie en bloei!

MODULE 2

Verhoog Je Bovengrens

Deze fase van de reis draait om het transformeren van je beperkende overtuigingen in Quantum krachtovertuigingen die je voortstuwen naar een leven van onbegrensd succes en overvloed. Je duikt diep in de wereld van 5-elementen tapping en edelsteen geluidstherapie, twee krachtige technieken die je transformatie zullen versnellen. Dit is waar je naar uit kunt kijken in module 2:

 • 5-Elementen Tapping Sessies: Neem deel aan dynamische luistersessies die ontworpen zijn om je beperkende overtuigingen te transformeren in Quantum krachtovertuigingen, waardoor je mindset naar geld en succes drastisch verandert.
 • 16 verschillende AM Sessies voor elke Edelsteen: Doe elke ochtend mee aan een unieke sessie die is afgestemd op één van de 16 edelstenen. Deze sessies stemmen je energie af op de krachtige frequenties van elke steen, versterken je overvloed en elimineren je bovengrens.
 • Edelsteen Geluidstherapie: Ervaar de transformerende kracht van edelsteenklanktherapie met unieke, op frequenties gebaseerde transformatietracks die de energetische eigenschappen van edelstenen via geluid benutten om je persoonlijke transformatie een boost te geven.
 • PM Geleide Meditatie: Sluit je dag af met een hoge noot met een geleide meditatie gericht op het consolideren van de vooruitgang van je dag en het verstevigen van je nieuwe Quantum krachtovertuigingen.
 • Instructievideo's: Profiteer van uitgebreide uitlegvideo's die duidelijkheid en begeleiding bieden terwijl je deze fase van je reis naar financiële vrijheid doorloopt.

Module 2 gaat helemaal over het verhogen van je bovengrens, waardoor je grotere overvloed kunt voorstellen en aantrekken dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Bereid je voor om je frequenties te verhogen, je potentieel te versterken en in een leven van grenzeloze overvloed te stappen door je succesmentaliteit te bezitten!

MODULE 3

Ontketen Je Quantum Hartkracht

Deze transformatieve stap gaat helemaal over het ontsluiten van de kracht van je hart om een magneet te worden voor je diepste verlangens. Je zult deelnemen aan krachtige hartmuur verwijderende sessies die ontworpen zijn om je hart volledig te openen en de inherente magnetische kracht ervan te activeren. Dit opent de sluisdeuren voor overvloed, vreugde, liefde en succes om met gratie, genot en gemak je leven binnen te stromen. Hier is een glimp van wat Module 3 voor jou in petto heeft:

 • 3 Hartmuur Sessies: Neem deel aan drie krachtige sessies die ontworpen zijn om je hartmu(u)r(en) voor geld, liefde en geluk op te lossen, je Quantum Hartkracht te ontketenen en de hartmagneet te activeren. Dit proces zal je in staat stellen om al je hartsverlangens gemakkelijk en moeiteloos aan te trekken.
 • AM en PM Geleide Meditaties: Begin en eindig je dag met speciale meditaties, ontworpen om je hart open te houden en je energie afgestemd te houden op overvloed, liefde en vreugde.
 • Instructievideo's: Leer van de uitgebreide uitlegvideo's, die je door elke stap van dit hart-openingsproces leiden.

Module 3 zal je in staat stellen om de kracht van je hart aan te boren, één van de best bewaarde geheimen om volledig te profiteren van de wet van aantrekking en al het succes, liefde en vreugde te manifesteren waarnaar je verlangt. Bereid je dus voor om je Quantum Hartkracht te ontsluiten en je diepste hartsverlangens aan te trekken!

MODULE 4

Activeer Je Gouden Tijdlijn

Deze belangrijke module gaat helemaal over jezelf afstemmen op je gouden tijdlijn - het pad dat leidt naar je meest succesvolle, gelukkigste en gezondste leven. Je maakt gebruik van de kracht van gouden frequentie activaties, Quantum Tijdlijn sprongen en meer. Deze tools zullen je huidige zelf uitlijnen met je Quantum Zelf die al jouw beste leven leidt. Hier is een voorproefje van wat module 4 voor jou in petto heeft:

 • Gouden Frequentie Activeringsvideo: Begin je dag met een speciale AM activatievideo die krachtige visuals combineert met speciale gouden frequenties. Deze activatie is ontworpen om overvloed aan te trekken op alle gebieden van je leven, waaronder liefde, succes, vriendschappen, gezondheid en rijkdom.
 • Quantum Tijdlijn Sprong Sessie: Ervaar een magische sprongsessie op de Quantum Tijdlijn die je helpt in contact te komen met je Quantum Zelf - de gelukkigste versie van jezelf die jouw beste leven leidt. Dit proces brengt je huidige staat op één lijn met het leven waar je altijd al van gedroomd hebt.
 • PM Sessie: Rond je dag af met een PM sessie die ontworpen is om de vooruitgang van je dag te consolideren en je verbinding met je beste toekomst te versterken. Val in slaap met gouden frequenties, ons helende muziekconcept dat jou uitlijnt met je gouden tijdlijn.
 • Instructievideo's: Profiteer van uitgebreide uitlegvideo's die je bij elke stap begeleiden, zodat je volledig bent uitgerust voor deze Quantum Sprong naar je gouden tijdlijn.

Module 4 brengt je naar de gouden tijdlijn van je dromen. Aan het einde van deze fase zul je Quantum verstrengeld zijn met je meest succesvolle, welvarende toekomst. Bereid je voor om je gouden frequentie te activeren en stap in een leven vol grenzeloze overvloed!

BONUS MODULE

Onderhoud Programma

Deze extra module is ontworpen om ervoor te zorgen dat je reis naar overvloed, succes en voldoening niet stopt na de eerste 33 dagen. In plaats daarvan voorziet het je van de tools die je nodig hebt om op het pad van welvaart te blijven en je automatische piloot voor succes voortdurend te versterken. In de Onderhoudsformule vind je:

 • Gouden Genie Zone Activeringsvideo: Begin elke dag met een AM activeringsvideo die speciaal is ontworpen om je te verbinden met je Gouden Genie Zone, zodat jij je kunt blijven afstemmen op succes, overvloed en vreugde.
 • 5-Elementen Tapping Sessie: Neem deel aan nog een transformerende luistersessie om het momentum van je reis naar onbegrensd succes en vervulling vast te houden.
 • PM Meditatie: Sluit elke dag af met een geleide meditatie, versterk je vooruitgang en houd je energie in sync met je gouden tijdlijn.

De Onderhoudsformule is je gids om blijvend succes te garanderen en je verbinding met je gouden tijdlijn te behouden, zelfs na het afronden van de cursus. Het is een pad naar het instellen van een automatische piloot voor supersucces, waardoor je afgestemd blijft op overvloed, vreugde en liefde. Maak je klaar om op het snelle spoor naar je droomleven te blijven!

BEGIN VANDAAG

Deze Cursus Is Voor Jou Als...

 • Jij het zat bent om gestrest te zijn over geld en echte financiële vrijheid wilt ervaren.
 • Jij klaar bent om je relatie met geld te helen en een positieve geldmentaliteit te creëren.
 • Jij het gevoel hebt dat je een bovengrens hebt bereikt in je leven en je kunt maar niet door dat onzichtbare plafond heen breken.
 • Jij je voelt vastzitten in een cyclus van negatief denken en wilt overschakelen naar een mindset van positiviteit en overvloed.
 • Jij een brandend verlangen hebt om een leven te leiden vol overvloed, liefde, vreugde en succes.
 • Jij al behoorlijk succesvol bent, maar jij klaar bent om je leven naar een hoger niveau te tillen.
JA, IK WIL MEEDOEN
LEUK JE TE ONTMOETEN

Ik ben Dr. Roy Martina

 

In de afgelopen 12 jaar heb ik mij toegelegd op het blootleggen van de praktische toepassingen van de Quantum wetenschap, waarbij ik diep in de diepgaande wijsheid en transformerende kracht ervan ben gedoken.

Met meer dan 80 boeken op mijn naam, hebben mijn inzichten en doorbraken duizenden wereldwijd geïnspireerd en opgeleid. Ik heb top-CEO's, sensationele muzikanten, topatleten en toonaangevende professionals gecoacht en hen geholpen om nieuwe hoogten van succes te bereiken en onstopbaar te zijn in hun vakgebied.

Door middel van meeslepende live trainingen ben ik de katalysator geweest voor levensveranderende transformaties en heb ik honderdduizenden mensen geholpen hun barrières te doorbreken en hun onbegrensde potentieel te benutten. De enorme vreugde en voldoening die ik ervaar als ik getuige ben van deze transformaties zijn onbeschrijfelijk. Maar daar wil ik het niet bij laten. Ik geloof in het onbegrensde potentieel dat in ieder van ons schuilt en ik ben gepassioneerd om jou te helpen je eigen innerlijke licht te ontdekken en te ontsteken. Ondanks mijn bescheiden achtergrond, ik deelde een klein huis met mijn acht broers en zussen, ben ik tegen de verwachtingen in opgeklommen en heb ik mijn dromen waargemaakt. Als ik het kan, kun jij het ook! 

Nu ben ik op een missie om deze exclusieve technieken - die normaal gesproken alleen worden gebruikt om toppresteerders te coachen en waarvan de waarde meer dan 10 duizend euro bedraagt - te delen met het grote publiek. Ik wil ze betaalbaar maken voor iedereen, omdat ik me volledig wil inzetten om een verschil te maken in deze wereld.

Samen kunnen we een wereld creëren waarin we graag willen leven: een wereld waarin we loskomen van de beperkende programmering van de matrix en een onbeperkte mindset omarmen. Als je klaar bent om uit de schaduw te stappen en het licht in te gaan, klaar om het leven van overvloed, vreugde en succes op te eisen dat je verdient, ga dan met me mee op deze levensveranderende reis. Laten we samen de wereld in vuur en vlam zetten!

Ik kijk ernaar uit om jouw Succesverhaal te horen!

BEGIN VANDAAG NOG!

Free Your Mind

Betalingsplan

2 x 199 €

2 maandelijkse betalingen

NU INSCHRIJVEN

Volledig Betalen

333 €

Bespaar 65€!

NU INSCHRIJVEN