Quantum Awakening

door Drs. Roy Martina

 

Gepersonaliseerde meditatieserie om je Quantum Sapiens (Goddelijke Zelf) te doen ontwaken, het plan van je ziel te ontdekken en Quantum Sprongen te ervaren in heling, succes, geluk, liefde en overvloed!

 

Denk je echt dat je een Homo Sapiens bent?

Laat mij je introduceren in de wereld van Quantum.

VIP VERSIE
ALLES IS ENERGIE

Je Bent Veel Meer Dan Je Fysieke Lichaam

Begin je Awakening proces nu, om:

 • Je ware essentie te ontwaken en contact te maken met je Goddelijke Zelf.
 • Je trauma’s te helen en het verleden los te laten.
 • Los te komen van karmische kettingen en voorouderlijke programmering.
 • Je scheppingskracht terug te nemen en naar de tijdlijn van je dromen te springen.
 • De meest succesvolle, gelukkigste en gezondste versie te worden die je kunt zijn.
 • Je verborgen Quantum potentieel te ontgrendelen en je goddelijke spirituele blauwdruk te belichamen.

Beleef Roy Martina's meesterwerk!

Quantum Awakening is niet zomaar een online training of meditatieserie. Het is een ontwakingsproces dat ontworpen is om je leven te veranderen!

NU INSCHRIJVEN

De Revolutie In Persoonlijke En Spirituele Ontwikkeling...

 • Gepersonaliseerde meditaties waarin Roy Martina je naam gebruikt (normale versie) en een persoonlijke boodschap voor je channelt (VIP-versie)
 • Cursus Soul Healing voor gevorderden inbegrepen
 • De radicale game changer om Quantum Sprongen te maken in elk aspect van je leven

Voor het eerst biedt Roy Martina een gepersonaliseerd product aan, omdat uit onderzoek blijkt dat het onderbewustzijn veel beter reageert wanneer het persoonlijk wordt aangesproken. Deze ultieme meditatie-ervaring zal je transformatie en helingsproces een enorme impuls geven.

INLEIDING

Quantum Awakening

Word De Held Van Je Eigen Film

Stel je voor dat jij je naam hoort verweven in een meditatieve geluidslandschap die jou begeleidt naar een diepere staat van ontspanning en bewustzijn. Onze gepersonaliseerde meditatieserie is ontworpen om je te helpen je te verbinden met je Quantum Zelf, negatieve energie los te laten en een gevoel van innerlijke rust te bewerkstelligen. Roy Martina zal je begeleiden naar:

 • Je onderbewustzijn te herprogrammeren voor ultiem succes, geluk en gezondheid.
 • Contact te maken met je goddelijke vonk en je spirituele pad te volgen.
 • Je dromen toe te eigenen door je frequenties aan te passen tot ze overeenkomen met de gouden tijdlijn van je hartenwensen.

De meditaties bevatten ook speciale muziek met helende frequenties die de ervaring verdiepen en Quantum Awakening in gang zetten.

Wat Is Inbegrepen In Quantum Awakening...

AUDIO SESSIES

Gepersonaliseerde Meditaties

In elk van de meditaties zal Roy Martina meerdere keren je naam gebruiken, samen met een speciale muziektoon (anker) om je onderbewustzijn en de 4e Dimensionale herinneringen te stimuleren. In het VIP-pakket bevatten de meditaties ook een persoonlijke boodschap die Roy speciaal voor jou zal channelen. In de meditaties begeleidt hij je naar:

 • Je met je Spirituele Zelf te verbinden en je het plan van je ziel te herinneren.
 • Je trauma’s te helen en vrij te breken van alle voorouderlijke programmering, karma en beperkende overtuigingen.
 • Jezelf in de toekomst te projecteren en Quantum Verstrengeling met je gouden tijdlijn.

Met de revolutionaire gepersonaliseerde meditatieserie word je begeleid op een reis van zelfontdekking en spirituele groei. Of je nu een beginner bent of een ervaren mediteerder, je zult de kracht van ware Quantum Awakening ontsluiten. In totaal ontvang je 8 audiosessies (4-5 uur), waaronder één voor de ochtend (AM) en één voor de avond (PM).

VIDEO SESSIES

Advanced Soul Healing

Daarnaast krijg je toegang tot de Quantum Awakening Multiversity en 4 videolessen (3 uur) over geavanceerde zielsheling. Roy Martina nodigt je in deze interactieve cursus uit voor zijn:

 • Tap-oefeningen.
 • Geleide meditaties.
 • Gedetailleerde informatie over zielsheling, met aandacht voor het verschil tussen ziel en geest, hartheling en liefdestalen, hersengolven, tijdlijnreizen en geheime kennis over zwart karma.

Deze lessen zijn perfect te combineren met je Quantum Awakening Meditaties. Ze bieden diepgaande theorie en actiestappen om de enige en belangrijkste missie van je ziel te vervullen: zichzelf helen.

BONUS

Sound Healing Journey

In de bonusmodule vind je de baanbrekende klankhelingsreis - een soundtrack voor traumaheling, het loslaten van zware energieën en zielstransformatie. Duik diep in de muzikale reis wanneer je maar wilt:

 • Laat trauma's uit het verleden los en leer je zielslessen.
 • Heel je wonden en verander pijn in kracht.
 • Neem een pauze en reset je energie systeem.

In de toekomst zal deze sectie misschien worden gevuld met meer bonusmateriaal voor u.

SPECIALE AANBIEDING

Quantum Awakening VIP

Onbetaalbare Quantum Kracht

Om deze unieke ervaring nog specialer te maken, bieden we een VIP-versie aan. Ontvang een persoonlijke gechannelde boodschap speciaal voor jou! Roy Martina verbindt zich met het Quantum Veld om:

 • Rechtstreeks met je ziel te praten en de delen te helen die vastzitten in de tijd.
 • Je persoonlijke succescode te ontcijferen en de geluksblauwdruk in je hersenen te verankeren.
 • Je Quantum Awakening proces te versnellen door je zelf-sabotage programma's te hacken en je verborgen helende deur te openen.

De persoonlijke boodschap wordt door Roy voor jou opgenomen en maakt deel uit van de Quantum Awakening meditaties.

VIP VERSIE

Quantum Awakening Is Voor Jou Als...

 • Jij je Quantum Sapiens wakker wilt maken en verborgen spirituele kennis wilt ontdekken.
 • Je vele instrumenten voor persoonlijke of spirituele ontwikkeling geprobeerd hebt en voelt dat het tijd is om naar het volgende niveau te gaan.
 • Je op zoek bent naar manieren om je volledig potentieel te ontplooien.
 • Jij je trauma's wilt helen en los wilt komen van karmische ketens.
 • Je droomt van een leven vol overvloed, gezondheid en geluk.
 • Jij je ongecensureerde zelf wilt ontdekken.
 • Je geïnteresseerd bent in het overwinnen van je sabotagemechanismen die je manifestatiekracht blokkeren.
JA, IK WIL MEEDOEN!
LEUK JE TE ONTMOETEN

Ik ben Drs. Roy Martina

Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot de mysteries van het Universum en de kracht van de menselijke mind. In de loop der jaren heb ik verschillende spirituele en zelfverbeteringstechnieken bestudeerd en beoefend, maar ik voelde me nooit echt tevreden totdat ik de kracht van het Quantum Veld ontdekte. Met dit nieuwe inzicht heb ik een meditatie-ervaring als geen ander gecreëerd, waarbij ik persoonlijke boodschappen combineer met muziek met speciale frequenties die ontworpen zijn om je te helpen je te verbinden met het Quantum Veld en een diepgaand spiritueel ontwaken te ervaren.

Mijn missie is eenvoudig: anderen helpen hun volledig potentieel te bereiken en hun beste leven te leiden. Of je nu net begint op je pad van spirituele of persoonlijke ontwikkeling of jij je beoefening naar een hoger niveau wilt tillen, ik ben er om je bij elke stap te begeleiden.

Na honderdduizenden mensen live en online te hebben geholpen als spiritueel mentor, succestrainer en holistisch arts, voel ik me gezegend dat ik nu het unieke Quantum Awakening Programma met de wereld kan delen en jou een werkelijk bijzondere en persoonlijke ervaring kan bieden.

BEGIN VANDAAG NOG!

Quantum Awakening

Normale Versie

€555

Betalingsoptie In Termijnen

NU INSCHRIJVEN

VIP Versie

€999

Betalingsoptie In Termijnen

NU INSCHRIJVEN
ONDERSTEUNING INBEGREPEN

Als je hulp nodig hebt tijdens het Quantum Awakening Proces zal het support team je vragen beantwoorden. Als ons team je vraag niet kan beantwoorden, wordt deze persoonlijk behandeld door Roy Martina, zodat je de begeleiding en ondersteuning krijgt die je nodig hebt.